A további részletekért és a Facebook Live közvetítésért kérjük, kövesse figyelemmel a BÉT Facebook oldalát!

Előadónk:  

markovics_zsolt.jpg

Markovics Zsolt - Árupiaci szakértő, Equilor Lakossági üzletág

 

1994-2004 - Order Rt. / Gabona és deviza bróker a Budapesti Árutőzsdén.
2004-2013 - Glencore Grain Hungary Kft. / Az első 5 évben kereskedő, a második 5 évben kereskedelmi vezető és vezető kereskedő. Átlagos éves kereskedelmi árbevétel az utolsó 5 évben meghaladta az évi 100 milliárd forintot. Mint a Glencore magyarországi cégének egyik vezetője, aktivan részt vett az ebben az időben épült új napraforgó és repce sajtoló üzem létrehozásában Foktőn.
2014-2020 - Nitrogénművek Zrt. / Terménykereskedelmi üzletág igazgató és vezető kereskedő. A terménykereskedelmi üzletág terménykereskedelmének felépítése, évi 20 milliárdos árbevételt generáló üzletággá fejlesztése.
2020 - A BÉT áruszekciójának átalakítása és felélesztése.

A BÉT e-Akadémiáról

A BÉT e-Akadémia lakossági tőzsdetanfolyam sorozat 2021-ben szemléletet vált! Eddig gyakorlati szakembereket kértünk fel, hogy beszéljenek a befektetésekről. Most a legnevesebb hazai, pénzügyekkel foglalkozó egyetemi oktatókat kérjük fel arra, hogy tartsanak előadást a tőzsdézés iránt nyitott magánbefektetőknek.

Az előadások célja továbbra is az, hogy a hazai tőzsdén történő befektetésekhez adjunk hasznos útmutatást, de ez nem zárja ki, hogy a tőzsde világának tudományos hátterét is szórakoztató és közérthető módon, részleteiben bemutassuk. Az előadások előtt és után, egy rövid interjú keretében megismerhetik az előadók szakmai életútját, illetve arra is fény derül, milyen gyakorlati befektetők a Tanáraink. Reméljük, az előadások végére kiderül, nem csak tanítják, értenek is a tőzsdézéshez!