Már szinte tradíció, hogy a Széchenyi Alapok Zrt. többek között a BÉT50 fő támogatójaként szorosan együttműködik a Budapesti Értéktőzsdével. Idén újabb félszáz cég iratkozik fel arra a listára, melyet bármely befektető örömmel látna akár a saját pipeline-jában is. Ezért mindenekelőtt ezúton is gratulálok az idei Ötvenek csapatának, akik megérdemelten válhatnak most tagjává ennek az elit klubnak. 

Saját karrieremből tudom, hogy milyen erőfeszítés egy céget elindítani, továbbfejleszteni, hogy a tulajdonosok által eredetileg nyújtott input a jól megválasztott stratégia mentén valódi üzleti sikerré alakuljon át. Még tapasztalt vállalkozóknak is jól jön ilyenkor egy támogató közeg, egy-két sikerrecept, egy kitaposott út. Pontosan ez az, amire a BÉT50 kezdeményezés keretében most újabb 50 cég irányítói lettek „jogosultak”. Kívánom, hogy használják ki a lehető legeredményesebben ezt a nem mindennapi lehetőséget.

Én magam is az idén vettem át a Széchenyi Alapok irányítását. Az alapkezelő új vezetőjeként fontos számomra, hogy egyre újabb vállalkozások indulhassanak el a siker felé vezető, kiszámítható úton. Számomra, mint befektető számára a dinamikus, mindeközben átlátható, stabil fejlődés a siker garanciája.

Egyik legfontosabb célom, hogy a gazdasági folyamatok alakítójaként stabilitást vigyek a hétköznapokba, munkába, hogy biztos alapokra támaszkodva azután újabb merész sikerek szülessenek.

Kívánom, hogy a BÉT50-hez most csatlakozó Ötvenek továbbra is az aktuális kihívásokra rugalmasan reagálva, átgondolt lendülettel haladjanak tovább a Prémium kategória felé, és hamarosan meg is érkezzenek oda. Ha az üzlet úgy kívánja, a Széchenyi Alapok befektetésével.